Terug naar resultaten

Eco

Eco
 • Jute draagtassen logo

  Jute draagtassen

  U kan bij Fego jute draagtassen vinden in verschillende formaten. Deze tassen vormen een milieuvriendelijk alternatief voor andere tasjes. Onze jute draagtassen zijn namelijk biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer duurzaam en makkelijk opnieuw te gebruiken. Bij Fego dient u pas te betalen voor uw bestelling nadat u ze heeft ontvangen. Zo kan u risicoloos de juiste goederen bij ons bestellen.

  Ons aanbod

  Fego biedt u jute draagtassen aan in verschillende formaten. Zo kan u zelf kiezen welk formaat het beste bij uw wensen past. Deze tassen zijn zeer geschikt als milieubewust alternatief voor bijvoorbeeld plastic tassen. Jute tassen zijn ideaal om zwaardere spullen in te vervoeren, ze zijn namelijk enorm sterk en kunnen flink wat gewicht aan. De tassen zijn voorzien van stevige hengsels die ervoor zorgen dat u meer draagcomfort heeft.

  Naast het comfort dat ze bieden zijn jute draagtassen ook vriendelijk voor de portemonnee. Aangezien u jute tassen kan hergebruiken is één aankoop voldoende. U hoeft dus niet steeds tasjes bij te kopen dankzij de duurzame aard van de tassen. Daarnaast is jute een van de goedkoopste natuurlijke vezels, en ook een van de meest gebruikte. De tassen zijn extreem sterk en zullen daarom niet scheuren, zelfs als u iets zwaars moet vervoeren.

  Jute draagtassen bestellen

  Bij Fego zorgen we ervoor dat u risicoloos uw bestellingen kan plaatsen. Naast het feit dat u pas hoeft te betalen nadat u uw bestelde goederen heeft ontvangen, zorgen we ook voor een goede communicatie. Wilt u een bedrukte draagtas bestellen? Dan sturen we u eerst een proefdruk op alvorens we aan het definitieve drukproces beginnen. We werken dus enkel met het door u goedgekeurde product. Zo garanderen we u dat er geen sprake is van zet- of stijlfouten.

  Vanaf 95.50 €
 • Eco bags logo

  Eco bags

  Fego biedt u eco bags aan in verschillende formaten. Deze draagtassen vormen een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tassen. Eco bags zijn dus niet alleen stevig, ze zijn ook ecologisch verantwoord. Bij Fego komt de betaling pas na de levering. Dit wil zeggen dat u pas hoeft te betalen voor uw bestelling wanneer de door u gekozen producten aan u geleverd zijn. Zo bestelt u risicoloos uw eco bags of andere goederen en verzekert u zich van onze kwaliteit.

  Wat zijn eco bags?

  Eco bags zijn milieuvriendelijke en duurzame draagtassen. De tassen worden gemaakt van gerecycleerd kraftpapier en nonwoven. Kraftpapier is een zeer stevige papiersoort die vaak gebruikt wordt om verschillende soorten tassen te maken. Ook veel verpakkingen worden uit kraftpapier gemaakt, omdat dit materiaal biologisch afbreekbaar en recycleerbaar is. Deze papiersoort heeft een uniek uiterlijk doordat iedere houtsoort kan worden gebruikt bij het maken ervan.

  Het tweede bestanddeel van onze eco bags is nonwoven. Dit is een stof waarbij in het productieproces geen garen wordt gebruikt. De stof wordt dus als vezel in een vlies gelegd. Nonwoven heeft veel voordelen. Zo kan het goed tegen verschillende weeromstandigheden en is het ook nog eens zeer sterk. Van scheuren is dus niet snel sprake.

  Eco bags bestellen

  Bij Fego wordt ervoor gezorgd dat u als klant risicoloos uw bestelling kan plaatsen. Zo hoeft u pas te betalen voor de bestelde producten nadat u ze in ontvangst heeft genomen. Als u bedrukte draagtassen bestelt, dan sturen we u eerst een proefdruk op. Deze kan u nakijken op eventuele zet- en stijlfouten. Pas nadat we uw goedkeuring hebben ontvangen, starten we met het definitieve drukproces. Zo loopt u niet het risico om voor verrassingen te komen te staan.

  Vanaf 107.50 €

In een tijd van Duurzaam en Maatschappelijk verantwoord ondernemen staan wij vooraan bij nieuwe en innovatieve oplossingen. Ook bij de onbedrukte draagtassen hebben wij materialen die duurzaam zijn.

Kies hieronder uw draagtas of uitvoering.