Opgelet! Onze kantoren zijn gesloten tot en met 01/05/2024

Gevaarsetiketten en Containeretiketten

Gevaarsetiketten en Containeretiketten

Fego heeft een groot assortiment aan gevaarsetiketten. Op onze webshop vindt u allerlei soorten etiketten die gevaren van verschillende klassen aanduiden. Deze stickers zijn van hoge kwaliteit en zijn daardoor duurzaam in gebruik. De etiketten die u bij ons bestelt kunnen wij aan u leveren binnen de twee weken na uw bestelling. Daarnaast geniet u bij Fego van het feit dat de betaling pas dient worden afgehandeld nadat de producten bij u geleverd zijn.

Soorten gevaarsetiketten

In ons aanbod zijn verschillende soorten gevaarsetiketten te vinden. Deze dienen om gevaarlijke stoffen, producten en situaties aan te duiden. Zo weten medewerkers, bezoekers en eventueel zelfs hulpverleners waar ze op moeten letten wanneer ze in de buurt zijn van bepaalde producten of productieprocessen. Veel gevaarssituaties vragen om verschillende soorten pictogrammen. Daarom hebben we bij Fego een groot aanbod aan verschillende etiketten. Hieronder vindt u een overzicht van alle soorten gevaarsetiketten die we aanbieden op onze webshop:

Binnen deze verschillende categorie├źn vindt u verschillende gevaarsetiketten terug.

De kwaliteit van onze etiketten

Onze gevaarsetiketten zijn vervaardigd uit vinyl, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De etiketten zijn dus ook geschikt voor buitengebruik. U kan bij de levering kiezen om de etiketten op rol te laten leveren of per stuk op een vel. De eerst optie is ideaal wanneer u dozen en pallets moet identificeren: de rol is makkelijk te vervoeren en weer op te bergen. Als u echter de buitenkant van uw oplegger of container wil markeren met een gevaarsetiket, raden we het u aan om te kiezen voor een afzonderlijk etiket op vel.