Pictogram stickers

Pictogram stickers
 • Verbod stickers logo

  Verbod stickers

  Bekijk voorbeelden van verbod stickers

  Vanaf 0.98 €
 • Redding stickers logo

  Redding stickers

  Bekijk voorbeelden van redding stickers

  Vanaf 0.98 €
 • Waarschuwing stickers logo

  Waarschuwing stickers

  Bekijk voorbeelden van waarschuwing stickers

  Vanaf 0.98 €
 • Signalerings stickers logo

  Signalerings stickers

  Bekijk voorbeelden van signalerings stickers

  Vanaf 0.98 €

Bij Fego vindt u verschillende soorten pictogram stickers in ons assortiment. Deze stickers geven duidelijke symbolen weer die verschillende boodschappen overbrengen naar personeel of bezoekers van uw bedrijf. Onze pictogram stickers zijn van een hoge kwaliteit en makkelijk te bestellen. Daarnaast hoeft u bij ons pas te betalen nadat uw producten bij u zijn gearriveerd.

Pictogram stickers van hoge kwaliteit

De pictogramstickers die u vindt in onze webshop zijn duurzame vinylstickers. Doordat we stickers van vinyl gebruiken zijn onze pictogram stickers bestendig tegen alle weersomstandigheden en zullen ze niet verkleuren. Deze stickers kunnen ook voor buitengebruik worden aangewend, aangezien ze ook waterbestendig zijn. Vinylstickers hebben een lange levensduur en slijten niet snel.

Bij Fego heeft u een zeer ruim aanbod aan verschillende pictogramstickers tot uw beschikking. We werken met vier algemene categorie├źn van pictogrammen, maar ons assortiment gaat veel verder dan dat. Binnen iedere categorie vindt u diverse opties die allemaal een verschillende boodschap laten overkomen. De categorie├źn waarin onze pictogram stickers zijn opgedeeld zijn de volgende:

 • Verbodstickers
 • Reddingsstickers
 • Waarschuwingsstickers
 • Signaliseringsstickers

Stickers bestellen

Ons aanbod aan pictogramstickers is zeer ruim, maar het kan altijd zijn dat u toch nog een ander pictogram nodig heeft. Dat is bij Fego geen enkel probleem: er zijn nog meer modellen die we u mogelijk kunnen leveren dan degenen die u kan vinden op onze webshop. U kan steeds contact met ons opnemen om te bespreken welk soort pictogram sticker u nodig heeft. Hetzelfde geldt voor formaten: wij leveren u diverse standaardformaten, maar ook in dit opzicht is maatwerk mogelijk op uw verzoek.