Terug naar resultaten

Gevel baniers

Gevel baniers
  • Set haakse gevelbanieren logo

    Set haakse gevelbanieren

    Vanaf 299.00 €
  • Set vlakke gevelbanieren logo

    Set vlakke gevelbanieren

    Vanaf 299.00 €

Haakse en Vlakke Gevelbanieren

Standaardeigenschappen:
• De zeer stevige banierhouders zijn vervaardigd uit inox en blijven mooi recht hangen.
• Ze zijn voorzien van een grote bevestigingsplaat van 300 x 150 mm die op 4 plaatsen verankerd kan worden aan de gevel.
• Door middel van de draadstangen kan de doeklengte worden aangepast.
• Verkrijgbaar in verschillende doekbreedtes

Plaatsingstips
Het is aanbevolen om met chemische verankering te plaatsen (naargelang de staat van de gevel). Deze systemen kunnen ook in metaal geleverd worden. Deze zijn gegalvaniseerd en gepoederlakt in alle gewenste RALkleuren.
Prijzen op aanvraag.


Lampenset


lamp met armsteun

De schijnwerper kan gemonteerd worden rechtstreeks aan de muur of ander object en kan worden uitgerust met een verlengarm, die afzonderlijk verkrijgbaar is in 400 mm of 600 mm lengte. De arm kan op een eenvoudige wijze aan de lamp bevestigd worden zodat ook de kabel door de armsteun kan getrokken worden. Aan deze eco floodlampen is altijd een kabel voorzien van circa 2 meter met stekker zodat deze ook op standen van beurzen en dergelijke kunnen gebruikt worden en vlot aangesloten kunnen worden. Indien de lampen gebruikt worden om op de armsteunen te plaatsen moet men gewoon de stekker afknippen en aansluiten op een aftakdoosje of gelijkwaardig. Deze eco floodlampen zijn zeer geschikt voor het aanlichten van gevelreclames. En dus zeker ook geschikt voor op beursstanden omdat de armatuur een lage opwarming heeft door het lage verbruik.

Technische gegevens:
- armatuur is van polycarbonaat en heeft een zwarte kleur;
- het scherm is van helder polycarbonaat;
- spiegel van hoogglans aluminium;
- lampen zijn steeds inbegrepen;
- zeer energiezuinig (2 x 26 watt, vergelijkbaar met halogeenlamp van 300 watt)
Electronische balast voordelen:
- zijn licht en stil
- nog lager verbruik dan de magnetische balast tot 30 %
- tot 30 % meer lichtopbrengst
- geen stroposcopisch lampeffect
- knippervrije start
- langere levensduur van armatuur en lampen (8000 uren)

Banner full color digitaal geprint recto/verso

Blockout spandoeken 800gr worden vooral gebruikt voor gevelbanieren. Voor blockout banners wordt een gelijknamig Block out doek gebruikt.
Dit is een dik spandoek met zwarte tussenlaag die geen licht doorlaat. Er kan dus niet door het doek gekeken worden. Beide kanten van de reklame spandoeken kunnen dus probleemloos worden geprint. Zelfs als de zon erop schijnt of als de banner belicht wordt kun je bijgevolg nooit op de voorkant zien wat er op de achterkant geprint is. Het materiaal is weerbestendig en uiteraard bedrukbaar langs beide kanten.