Drukwerk

Drukwerk

Drukwerk: omdat papier nooit zal verdwijnen

Zelfs in ons digitale tijdperk met alle mogelijkheden van sociale media en virtuele kantoren zal papier, het verzenden van brieven en de daarbij horende enveloppen altijd blijven bestaan. Dit geldt ook voor het drukken en uitdelen van visitekaartjes. Iets op papier blijft veel meer nazinderen dan een telefonisch of digitaal contact. Naamkaartjes en enveloppen bedrukken is nog altijd een goede investering als het gaat om het verhogen van de naambekendheid van uw bedrijf.

Kies het juiste drukwerk voor uw onderneming

Nu er juist veel minder drukwerk verstuurd wordt, is het uiterst belangrijk dat uw enveloppen met logo de correcte boodschap overbrengen. Het kiezen van een sprekende voorstelling van uw bedrijf door middel van een logo en het kiezen van de juiste kleuren is een manier om in het oog te springen. Naamkaartjes maken vraagt wat denkoefening, maar met de juiste look maakt u uw bedrijf meer bekend. Van zodra iemand uw visitekaartje of enveloppe in handen krijgt, wordt er iets mee gedaan. Ofwel wordt het bijgehouden ofwel, in het slechtste geval, belandt het bij de papierstapel. Maar in elk geval zult u een indruk hebben nagelaten, dat is zeker. Kies vooral een bedrukking die opvalt. Als u uw adres op uw enveloppe laat drukken, denk er dan bijvoorbeeld ook aan om uw mailadres en de link naar uw website te vermelden. Of laat er een slogan op drukken die passend is voor uw bedrijf. Deze bijkomende informatie kan altijd nuttig zijn voor de ontvanger van uw enveloppe.

Drukwerk snel en makkelijk online besteld

Op onze website kunt u eenvoudig met een paar muisklikken uw visitekaartjes maken. U kiest uw logo, het materiaal waaruit de visitekaartjes gemaakt zijn en u laat ons weten welke tekst er moet op gedrukt worden. Enveloppen bestellen is al even eenvoudig. Kies het formaat, de opdruk, duid aan of u unicolor of fullcolor wilt en u stuurt het ons door. Enveloppen of visitekaartjes drukken duurt niet lang, uw bestelling wordt heel snel geleverd.

Drukwerk omdat het tastbaar is

Een enveloppe met logo spreekt veel meer aan dan een blanco enveloppe. Iedereen weet dat de brief niet anoniem of algemeen is, maar dat de brief van uw bedrijf komt en dat er wel degelijk aandacht aan besteed moet worden. Wij bieden diverse mogelijkheden van bedrukken, zowel voor enveloppen als voor visitekaartjes. Ga gerust een kijkje nemen op onze website en laat u inspireren door de diverse mogelijkheden. Bent u er nog niet goed uit of wilt u meer informatie over het bedrukken van enveloppen en visitekaartjes? Laat het ons weten via telefoon op het nummer 03 235 83 36 of via het contactformulier op onze website. Wij zorgen er samen met u voor dat uw bedrijf mooi tot uiting komt in uw enveloppen en visitekaartjes.