Terug naar resultaten

Droogstempel

Droogstempel
 • Droogstempel Zakstempel Rond logo

  Droogstempel Zakstempel Rond

  Formaat: ø50 mm


  149.20 €
 • Droogstempel Zakstempel 50 x 25 mm logo

  Droogstempel Zakstempel 50 x 25 mm

  Formaat: 50 x 25 mm


  158.90 €

Bij Fego kan u een ruim aanbod aan droogstempels vinden. Dit soort stempels laten een officiële, stijlvolle indruk achter op uw documenten. In ons assortiment vindt u Trodat Ideal blinddruktangen. Dit zijn de meest verkochte droogstempels ter wereld, en dat is niet toevallig. Bij Fego zorgen we ervoor dat uw stempels binnen de week aan u worden geleverd. U hoeft pas achteraf te betalen.

Trodat - ideal blinddruktangen

Trodat ideal blinddruktangen zijn de meest verkochte ter wereld. zij onderscheiden zich o.a. door de unieke kwaliteit, goede hanteerbaarheid en de lange levensduur. de modellen overtuigen bovendien door het design.

Waarom een droogstempel?

Een droogstempel (ook wel blinddruktang genoemd) biedt u een unieke manier om briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en andere papierproducten te personaliseren. Droogstempels drukken uw logo, tekst of afbeelding als reliëf in een papier. Hierdoor is het papier uniek en kan het niet worden nagemaakt. Droogstempels zijn wereldwijd zeer populair, onder andere bij: Advocaten, Notarissen, Deurwaarders, Ondernemingen, Ingenieurs, Overheidsinstanties..

Trodat levert een uitstekende kwaliteit. De droogstempels in ons assortiment zijn dan ook allen vervaardigd door deze leverancier. Trodat droogstempels onderscheiden zich van andere producten dankzij hun unieke kwaliteit, goede hanteerbaarheid, smaakvol design en lange levensduur. U kan uw eigen tekst of logo op de stempels laten drukken zodat u ieder document kan personaliseren op een stijlvolle manier.

Droogstempels bestellen

Het aanbod aan droogstempels in onze webshop is gemaakt om een scherpe afdruk te geven in verschillende papiersoorten. Deze producten hebben een lange levensduur en gaan dus lang mee, waardoor u niet telkens nieuwe stempels aan hoeft te kopen. Daarnaast ligt het gebruiksgemak van onze droogstempels zeer hoog. Door de bouwwijze van de stempels is er sprake van een grote hefboomwerking. Hierdoor hoeft u niet veel kracht te zetten om een nette afdruk achter te laten op uw papier.