Terug naar resultaten

Full color etiketten

Full color etiketten

Fego heeft een groot aanbod aan full color etiketten. In onze webshop kan u verschillende soorten etiketten vinden tegen scherpe prijzen. Deze full color etiketten zijn van zeer hoogstaande kwaliteit en zorgen ervoor dat uw afbeeldingen enorm scherp kunnen worden afgeprint. Wij kunnen u de bestelde etiketten binnen de twee weken leveren. Daarbovenop geniet u bij Fego van het feit dat u pas hoeft te betalen nadat u uw bestelling heeft ontvangen.

Scherpe afbeeldingen geprint op full color etiketten

We leveren full color etiketten van hoge digitale drukkwaliteit op rol, zodat de etiketten makkelijk kunnen worden opgeborgen. Bij Fego heeft u de mogelijkheid om uw etiketten in solvent inkt te laten printen. Deze inktsoort heeft het vermogen om zich te hechten aan materialen die de inkt van nature niet absorberen. De kwaliteit van de afbeeldingen die met deze inkt geprint worden is even hoog als die van traditionele zeefdruk stickers.

Onze full color etiketten kunnen gedrukt worden op zowel papier als polyester. Dit zijn beide milieuvriendelijke opties, want ze bevatten geen pvc. Beide opties zijn zeer stevig en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De full color etiketten scheuren niet en behouden hun scherpe afdrukken dankzij onze vooruitstrevende printtechnieken.

Full color etiketten op maat

Bij Fego leveren we uw full color etiketten in enkele standaardformaten om het onze klanten makkelijk te maken een formaat te kiezen. Wil u echter graag een etiket op maat laten maken, dan is dat geen probleem. Neem hierover zeker contact met ons op, wij bespreken graag met u wat u in gedachten heeft. Hetzelfde geldt voor het aantal full color etiketten dat u wenst af te nemen. Wij bieden u standaard aantallen aan, maar ook hier is maatwerk zeker een optie.

Wij leveren hoge digitale drukkwaliteit op rol, zowel PP PE papier en vinyl. Doordat het nu ook mogelijk is om full color met solvent inkten te printen, hebben onze full color stickers dezelfde eigenschappen als de traditionele zeefdruk sticker! 

Niet alleen kunnen we elke gewenste afbeelding printen, maar ook nog eens super scherp, tegen een super scherpe prijs!