Terug naar resultaten

Mobile Printy

Mobile Printy
 • Mobile Printy logo

  Mobile Printy 9411

  Formaat: 37 x 14 mm
  14.95 €
 • Mobile Printy logo

  Mobile Printy 9412

  Formaat: 47 x 18 mm
  18.90 €
 • Mobile Printy logo

  Mobile Printy 9425

  Formaat: 25 x 25 mm


  20.80 €
 • Mobile Printy logo

  Mobile Printy 9413

  Formaat: 58 x 22 mm


  21.70 € 26.26 € incl. BTW
 • Mobile Printy logo

  Mobile Printy 9430

  Formaat: 30 x 30 mm  22.85 €
 • Mobile Printy logo

  Mobile Printy 9440

  Formaat: 40 x 40 mm


  23.75 €

Voor een ruim assortiment aan Mobile Printy stempels van Trodat bent u bij Fego aan het juiste adres. Op onze webshop vindt u een groot aanbod aan verschillende soorten stempels, waaronder de Mobile Printy van Trodat. Deze stempel heeft een uniek handvat en is ideaal voor gebruik on-the-go door het handige formaat. Wij zorgen ervoor dat uw stempel binnen een week geleverd wordt. Bij ons geniet u ook van het feit dat u pas hoeft te betalen nadat uw bestelling bij u is aangekomen.

Over de Mobile Printy

De Mobile Printy van Trodat is een stempel die zeer geliefd is vanwege zijn compacte formaat. Deze zakstempel kan met slechts één hand bediend worden en is daarom ideaal voor het snelle werk. De stempel is handig mee te nemen in een handtas, rugzak, enzovoort. Bent u regelmatig op de baan en heeft u toch een kwalitatieve stempel nodig, dan is dit een ideale keuze.

De sterkte van de Mobile Printy-stempels zit hem in de eenvoud van het product. Met één hand kan u de stempel openen, dichtdoen en een afdruk zetten. Door het unieke design van de stempel heeft u een stabiele grip en glijdt het stempelvlak niet weg wanner u een afdruk zet. Het beste van al is echter dat u zich geen zorgen hoeft te maken over inktvlekken op uw handen, kledij of documenten. Het innovatieve design van de Mobile Printy zorgt er namelijk voor dat u niet in contact komt met de inkt in de stempel.

Stel uw eigen stempel samen

U kan de Mobile Printy stempels van Trodat makkelijk personaliseren. Deze stempelsoort is beschikbaar in onze webshop in verschillende kleuren, namelijk zilver, rood, geel, oranje en roze. Daarnaast kan u ook kiezen voor de stempelvorm die u het meest geschikt lijkt voor de toepassing waarvoor u de stempel nodig heeft. U kan hierbij kiezen tussen een ronde, rechthoekige of vierkante afdruk. De afdruk zelf is ook personaliseerbaar naar uw wensen. Zowel de tekst op de stempel als de kleur waarin ze gedrukt wordt kan door u gekozen worden. Hieronder vindt u alle mobile printy modellen die wij aanbieden: