Opgelet! Onze kantoren zijn gesloten tot en met  26/04/2019

Terug naar resultaten

Nummerstempels

Nummerstempels

De sterke Metalen of Plastiken stempel met automatische nummering.

Zeer praktisch voor het nummeren van uw documenten zoals facturen, verzendnota's,...

Mogelijke instellingen: 
Opvolgend (1)
Dupliceren (2)
Herhalend (0 3,4,5,6 of 12 x)

Vind bij Fego de nummerstempels die bij uw behoeften passen in ons ruime assortiment. U kan bij ons kiezen tussen verschillende modellen die elk hun eigen functionaliteit hebben. Zo vindt u zeker de nummerstempel die voor u het handigst is. Deze stempels zijn ideaal voor het invullen van facturen, bestelbonnen, enzovoort. Bij Fego ontvangt u de door u bestelde stempels binnen de week en geniet u van het feit dat u pas dient te betalen nadat u de bestelling heeft ontvangen.

Soorten nummerstempels

Bij Fego vindt u verschillende soorten nummerstempels. Zo zijn er modellen die uit plastic worden gemaakt, maar ook stempels die uit metaal bestaan. Ook de nummering verschilt per stempel. Zo kan u kiezen voor een opvolgende, een duplicerende of een herhalende nummering. Iedere nummerstempel zorgt voor duizenden perfecte afdrukken dankzij de zelfinktende aard van de stempels.

Onze nummerstempels zijn van hoge kwaliteit en geven geen inkt af. Hierdoor blijven uw handen schoon wanneer u met de stempel werkt. Daarnaast is het materiaal waaruit de stempels worden vervaardigd zeer stevig, waardoor iedere nummerstempel tegen een stootje kan. De stempels worden standaard voorzien van een inktkussen, dat makkelijk te verwisselen is eens het op is geraakt.

Bestel uw nummer eigen stempel

Onze nummerstempels kunnen voorzien worden van verschillende inktkleuren, namelijk zwart, groen, blauw, rood en violet. Deze inktkussens zijn in ons assortiment te vinden. U kan de stempels verder personaliseren door ze te voorzien van uw eigen tekst, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam. Hierdoor vindt u bij Fego zeker wat u zoekt.