Terug naar resultaten

Tekststempel

Tekststempel
 • Printy 4911 vaste tekst logo

  Printy 4911 vaste tekst

  Dagelijks gebruikte teksten, in groot formaat voor een betere leesbaarheid.

  13.85 € 16.76 € incl. BTW
 • Trodat Printy Woordbandstempel logo

  Trodat Printy Woordbandstempel 4822

  Woordbandstempel met standaard teksten

  Schrifthoogte datum:4 mm

    

  16.15 € 19.54 € incl. BTW

Dagelijks gebruikte teksten, in groot formaat voor een betere leesbaarheid.

 • Overal te gebruiken.
 • Met automatische inkttoevoer.
 • 38 x 14 mm
 • Eigen tekst mogelijk!

Fego biedt u een ruim assortiment van verschillende tekststempels aan. Deze stempels zijn voorzien van teksten die in het bedrijfsleven geregeld voorkomen, zodat u deze niet telkens opnieuw hoeft te schrijven. Dit maakt uw administratie een stuk makkelijker. De teksten op de stempels worden extra groot gedrukt om een goede leesbaarheid te verzekeren. Uw bestelling kan door ons binnen de week geleverd worden. Daarnaast hoeft u bij ons pas te betalen wanneer u de producten ontvangen heeft.

Verschillende soorten tekststempels

Alle Trodat tekststempels die u in ons aanbod vindt hebben een automatische inkttoevoer. De inktkussens die in de stempels worden verwerkt zijn goed voor duizenden perfecte afdrukken. We bieden u verschillende tekststempels aan met standaardteksten die dagelijks worden gebruikt. Met de tekststempels van Trodat kan u een afdruk van 38x14 millimeter maken. Dit is een redelijk grote afdruk om de leesbaarheid van de stempel te optimaliseren. Onze tekststempels vegen niet uit en lekken ook niet, waardoor uw documenten en uw handen gespaard blijven van inktvlekken.

Personaliseer uw tekststempel

Naast de tekststempels met standaardteksten kan u er ook voor kiezen om een stempel te laten bedrukken met uw eigen tekst. Deze optie kan u bijvoorbeeld gebruiken voor vakspecifieke termen die u dagelijks gebruikt of termen in andere talen. Deze gepersonaliseerde stempels kunnen makkelijk besteld worden en u heeft ze snel in huis. Daarnaast kan u ook de kleur van het inktkussen kiezen. In ons aanbod bieden we u zwarte, groene, rode, blauwe en paarse inkt aan. Zo kan u uw tekststempel helemaal van uzelf maken. De inktkussens gaan zeer lang mee en zijn makkelijk zelf te verwisselen.