Een stempel laten maken

Wilt u een professionele stempel laten maken door een gespecialiseerde partij? Maak dan kennis met Fego. Onze centrale vestiging in Antwerpen en met onze webshop maken we het mogelijk de meest kwalitatieve stempels te leveren over zowel België als Nederland. Al onze producten kan u eenvoudig en snel online bestellen tegen de best mogelijk service en prijs, alleen zo garanderen we een optimale service. Heeft u vragen over onze dienstverlening of over de mogelijkheden voor het maken van een stempel? Ga dan verder op onze webshop.

Wat zijn de mogelijkheden voor stempels

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan stempels. U kan kiezen voor een tekststempel, houtstempel, droogstempel en een nummerstempel. Bent u benieuwd welke stempel het beste bij uw bedrijfsactiviteit past? Stel dan uw ideale stempel samen. U kan steeds kiezen tussen verschillende kleuren en modellen van stempels.

In onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u een duidelijk overzicht vinden van de verschillende mogelijkheden want naast een stempel kunt u ook andere dingen bij ons laten maken zoals kleefletters, etiketten, draagtassen, makelaarsborden en immoborden. Als u een keuze heeft gemaakt kan u eenvoudig een bestelling plaatsen. Wij leveren uw producten zo snel mogelijk.

Hoe een stempel laten maken

Eerste kiest u welke soort stempel u wilt gaan maken. Onze meest gebruikte zijn de Trodat Printy en Professional Line stempels. Maar ook onze datum-, nummer, en tekststempels zijn van het merk Trodat. Hiermee leveren wij de beste kwaliteit tegen een best mogelijke prijs.

De keuze van de soort stempel is afhankelijk van wat u op de stempel wil hebben. Dit kan gaan van een zelfgekozen tekst, adres, datums, logo of andere. U kan het zelf niet zo gek bedenken of het is bij ons mogelijk! Stempels kunnen ook bestaan in verschillende stempelvormen en afmetingen. Er zijn rechthoekige stempels die ideaal zijn om een tekst te plaatsen, deze gaan tot wel elf lijnen. Ronde stempels om er een logo mooi uit te laten komen. En vierkante stempels voor een harmonieuze verdeling van het artwork.

Na uw keuze van het soort stempel kiest u de kleur van het inktkussen. Deze kunnen variëren tussen blauw, groen, rood, violet en zwart. 

Wanneer de kleur is gekozen krijgt u bij ons de mogelijkheid om nog extra vragen te stellen over het ontwerp van uw stempel.

Als laatste kiest u het aantal stuks dat u graag zou willen bestellen. Bij Fego kan u per stuk bestellen of in grotere hoeveelheden.

Kies een stempel

Om uw stempel te maken is er keuze uit verschillende stempelsoorten. Kies hieronder welke soort stempel u wil maken en ga naar de betreffende pagina.

Datumstempels

Houtstempels

Tekststempels

Nummerstempel

Droogstempel

Trodat multicolor

Een stempel laten maken met Fego?

Fego is een vaste waarde wat betreft print -en drukwerk. We denken steeds mee met de klant en geven persoonlijk advies. We vinden een persoonlijke aanpak en klantvriendelijkheid zeer belangrijk. Natuurlijk is ook de kwaliteit van het drukwerk voor ons topprioriteit. We willen steeds voldoen aan al uw eisen en dit tegen een voordelige prijs. Wilt u een eenvoudig en snel stempel laten maken? Kies dan voor Fego en ga verder op onze website.

Vragen over stempels? Neem gerust contact

Wilt u al langer een professionele stempel laten maken voor uw onderneming of uzelf? Wacht niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling op onze webshop. Voor meer informatie kan u altijd contact op nemen via het contactformulier of via het nummer: 03 235 83 36.

Bezoek de webshop