Stempels

Stempels

Trodat Stempels zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten al naar gelang uw persoonlijke behoeften.

Snel en gemakkelijk te bestellen!

Trodat stempels bij ons verkrijgbaar. nl.

  • Printy line; tekststempels + datumstempels
  • Professional line; tekststempels, datumstempels, datumstempel + tekst, cijfer- en woordband draaistempel
  • Typomatic line; tekststempel om zelf te zetten, datumstempel + tekst om zelf te zetten, reserveonderdelen voor Typomatic-stempel
  • Swop-pad wisselkussens
  • Twinstempels met tekst

Op de webshop van Fego vindt u een groot assortiment aan stempels. Deze Trodat stempels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten. Hierdoor kan iedereen de stempels bestellen die bij zijn behoeften passen. Het bestellen gaat snel en makkelijk, waardoor u uw producten al binnen een week in huis heeft. Daarnaast hoeft u bij Fego pas te betalen nadat u uw bestelling in ontvangst heeft genomen.

Keuze uit verschillende soorten stempels

Ons aanbod aan stempels is zeer groot. U heeft dan ook veel mogelijkheden om uw stempel te personaliseren met een bepaalde tekst, datum of andere informatie. Deze soorten stempels zorgen ervoor dat administratief werk een stuk sneller vooruitgaat dan wanneer u alles handmatig in zou moeten voeren. Daarnaast zijn onze stempels van een zeer hoge kwaliteit.

De stempels die we u leveren zijn zeer duurzaam. De inktkussens gaan namelijk een lange tijd mee en is makkelijk verwisselbaar eens het op is. Het formaat en de vorm van de stempel kan u zelf kiezen. Hierbij heeft u de keuze tussen een rechthoekige, ronde of vierkante stempelvorm. Er zijn vele verschillende formaten leverbaar die verschillen van model tot model. U kan kiezen tussen de volgende producten: Trodat Printy, Professional Line, Datumstempels, Nummerstempels, Tekststempels, Houtstempels, Inktkussens, Trodat Multicolor, Mobile Printy, Droogstempels.

Personaliseerbare stempels bestellen

Veel van onze stempels zijn makkelijk te personaliseren naar eigen wens. Zo kan u bijvoorbeeld een datumstempel voorzien van een datum afdruk en een door u gekozen tekst. Daarnaast kunnen de inktkussens waarvan iedere stempel wordt voorzien geleverd worden in vijf verschillende kleuren: zwart, blauw, groen, rood en violet. U kan zelfs kiezen voor een tweekleurige versie voor datumstempels en andere speciale toepassingen. U bepaalt dus volledig zelf hoe uw stempel eruit komt te zien.