Stempels

Stempels

PROFESSIONELE STEMPELS LATEN MAKEN

Wilt u zakelijke stempels laten maken? Maak dan kennis met Fego. U kan onze vestiging terugvnden in Antwerpen en met onze webshop maken we het mogelijk producten te leveren over heel Belgiƫ en Nederland. We verkopen al onze producten online en garanderen zo een goede service en een snelle levering. Wilt u meer informatie over het assortiment? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Keuze uit verschillende soorten stempels

Ons aanbod aan stempels is zeer groot. U heeft dan ook veel mogelijkheden om uw stempel te personaliseren met een bepaalde tekst, datum of andere informatie. Deze soorten stempels zorgen ervoor dat administratief werk een stuk sneller vooruitgaat dan wanneer u alles handmatig in zou moeten voeren. Daarnaast zijn onze stempels van een zeer hoge kwaliteit.

De stempels die we u leveren zijn zeer duurzaam. De inktkussens gaan namelijk een lange tijd mee en is makkelijk verwisselbaar eens het op is. Het formaat en de vorm van de stempel kan u zelf kiezen. Hierbij heeft u de keuze tussen een rechthoekige, ronde of vierkante stempelvorm. Er zijn vele verschillende formaten leverbaar die verschillen van model tot model. U kan kiezen tussen de volgende producten: Trodat Printy, Professional Line, Datumstempels, Nummerstempels, Tekststempels, Houtstempels, Inktkussens, Trodat Multicolor, Mobile Printy, Droogstempels.

Trodat Stempels zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten al naar gelang uw persoonlijke behoeften.

Snel en gemakkelijk te bestellen!

Trodat stempels bij ons verkrijgbaar. nl.

  • Printy line; tekststempels + datumstempels
  • Professional line; tekststempels, datumstempels, datumstempel + tekst, cijfer- en woordband draaistempel
  • Typomatic line; tekststempel om zelf te zetten, datumstempel + tekst om zelf te zetten, reserveonderdelen voor Typomatic-stempel
  • Swop-pad wisselkussens
  • Twinstempels met tekst

Op de webshop van Fego vindt u een groot assortiment aan stempels. Deze Trodat stempels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten. Hierdoor kan iedereen de stempels bestellen die bij zijn behoeften passen. Het bestellen gaat snel en makkelijk, waardoor u uw producten al binnen een week in huis heeft. Daarnaast hoeft u bij Fego pas te betalen nadat u uw bestelling in ontvangst heeft genomen.

Personaliseerbare stempels bestellen

U kan bij Fego al uw professionele stempels op maat laten maken. Veel van onze stempels zijn makkelijk te personaliseren naar eigen wens. Zo kan u bijvoorbeeld een datumstempel voorzien van een datum afdruk en een door u gekozen tekst. Daarnaast kunnen de inktkussens waarvan iedere stempel wordt voorzien geleverd worden in vijf verschillende kleuren: zwart, blauw, groen, rood en violet. U kan zelfs kiezen voor een tweekleurige versie voor datumstempels en andere speciale toepassingen. U bepaalt dus volledig zelf hoe uw stempel eruit komt te zien.

De service van Fego

Fego is een vaste waarde wat betreft print -en drukwerk. We denken steeds mee met de denkwereld van onze klanten en geven advies op maat. Zo verkrijgen we steeds een goed resultaat. We vinden een persoonlijke aanpak en klantvriendelijkheid namelijk zeer belangrijk. Natuurlijk is ook de kwaliteit van het drukwerk voor ons topprioriteit. We willen steeds voldoen aan al uw eisen en dit tegen een voordelige prijs. Als u stempels wilt laten maken kiest u voor Fego!

Contact opnemen

Professionele stempels laten maken voor uw onderneming? Wacht niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling op onze webshop. Voor meer informatie kan u altijd contact op nemen via het contactformulier of via het nummer: 03 235 83 36.