Bedrukte kalender

Bedrukte kalender
 • ZELFKLEVENDE KALENDER 2024 logo

  ZELFKLEVENDE KALENDER 2024

  Elegant gekleurde kalender, in 3 modellen

  BE: nederlands/frans.

  + uw tekst in de kleur van uw keuze.

  Vanaf 75.30 €
 • Bureaukalender logo

  Bureaukalender

  Bedrukbare bureaukalender, gespiraleerd,
  Ruimte voor reclame-opdruk, in 3 formaten.
  12 pagina's, Keuze uit 2 modellen.
  Uw opdruk in full color

  Vanaf 1.20 €
 • Kalender kaarten logo

  Kalender kaarten

  • 350 gr. Kunstdrukpapier glanzend.
  • Full color 
  • 2 zijdig bedrukt
  Vanaf 42.90 €
Een nuttig relatie- en eindejaarsgeschenk waarbij uw naam het hele jaar door in beeld blijft! 

Nieuw! Nu in drie modellen en 2 formaten verkrijgbaar.

Elegant gekleurde kalender.
Nieuw! nu ook in full color
Keuze uit een twee-talige Belgische burgelijke feestdagen versie nederlands/frans.

of een een-talige Nederlandse burgelijke feestdagen versie nederlands.

+ uw tekst in de kleur van uw keuze. Gedrukt op zelfklevend papier en voorzien van een plaats voor uw naam en/of logo.

100 stuks nu 75.30€!


Maak uw bedrijf 365 dagen zichtbaar met bedrukte kalenders

Uw bedrijf overal laten zien is de beste manier om reclame te maken. Of uw kalender nu op een bureel geplaatst wordt, als zelfklever op een ordner terecht komt of als visitekaartje in iemands aktetas zit, uw bedrukte kalenders zorgen ervoor dat uw klanten altijd en overal uw gegevens bij de hand hebben. Met een bedrukte kalender heeft u gegarandeerd een voorsprong op uw concurrenten die minder zichtbaar aanwezige relatiegeschenken geven.

Waarom kiezen voor bedrukte kalenders?

Een kalender is een promotiemateriaal, maar dan wel een nuttig promotiemateriaal. In de huidige tijd van digitale kalenders, kijken de meeste mensen nog altijd liever op een papieren kalender. Deze is overzichtelijker en men kan er makkelijk iets handmatig op noteren. De kalender bevindt zich altijd in de onmiddellijk omgeving en herinnert op een praktische manier aan zaken die men niet mag vergeten. Klanten krijgen graag een nuttig geschenk en een kalender is dit voor 100%.

Maak zelf het ontwerp van uw bedrukte kalenders

U bepaalt volledig zelf hoe uw kalender er zal uitzien. Wilt u bijvoorbeeld een bureaukalender maken? Dan kiest u niet alleen welk formaat u wenst, maar kiest u ook zelf welke opdruk er moet op komen. Gaat u voor een logo, een foto, een tekst of een combinatie hiervan? Dit kan zonder problemen. Gaat u eerder voor een zelfklevende kalender waarop de feestdagen zijn vermeld? U kunt kiezen tussen bedrukte kalenders voor Nederland (Nederlands) of voor België (Nederlands/Frans). Of wat denkt u van bedrukte kalenders in de vorm van een piramide? Deze springt onmiddellijk in het oog. U laat er op drukken wat u wilt zodat u een originele kalender krijgt. Een andere mogelijkheid is een driehoeks-desk kalender. Deze kunt u bijvoorbeeld op beurzen of evenementen als visitekaartje uitdelen aan potentiële klanten. U kent uw doelgroep het beste. Ontwerp uw bedrukte kalenders in functie van wie u wilt bereiken.

Een kalender drukken: wat komt er op te staan?

Bedrukte kalenders zijn in de eerste plaats bedoeld om uw bedrijf in de kijker te plaatsen. Kies daarom zorgvuldig wat u op de kalender wilt laten drukken. Kies bijvoorbeeld een opdruk in uw bedrijfskleuren. Laat informatie zoals adres, telefoonnummer, e-mail en website in een goed leesbare en voldoende grote font drukken. Laat eventueel een open ruimte voor als de toekomstige eigenaar van de kalender er iets wil op noteren. Maak vooral uw bedrukte kalender sprekend, opvallend en typerend voor uw bedrijf.

Bent u er nog niet goed uit welke bedrukt kalender het beste bij u past? Contacteer ons dan gerust op op het telefoonnummer +32 3 235 83 36, via mail(info@febo.be) of via het invulformulier op de website onder 'contact'. Wij bekijken samen met u welke kalender het meest efficiënt is voor uw onderneming.