Immoprint

Immoprint

Als immo-kantoor wilt u uiteraard dat een pand zo snel mogelijk aan de juiste koper of huurder verkocht of verhuurd wordt. Naast uw advertentie op internet zijn duidelijke immoborden een groot hulpmiddel in uw activiteit. Het is van groot belang dat deze immoborden tegen een stootje kunnen. Ze hangen soms op heel hoge hoogte, moeten regen en wind trotseren of zijn onderhevig aan felle zonnestralen. En u wilt de borden misschien recupereren? Het kan perfect! Bij Fego vindt u alles wat u nodig heeft als het gaat om buitenreclame voor makelaars en aannemers. We verzorgen niet alleen kwalitatieve immoborden, ook voor verkocht-stickers, raamstickers en spandoeken kan u bij ons terecht.

Welke soorten immoborden kan u bestellen

Fego biedt u panorama-, makelaars- en werfborden (en nog vele andere soorten immoborden). Dankzij onze specialisatie in dit gebied garanderen we u een hoogstaande kwaliteit en een ruime keuze. Naast de verschillende maten, vormen, kleuren en materialen kan u ook kiezen tussen een immo package en verschillende soorten immoborden, zoals:

Er zijn heel wat soorten borden die u kunt gebruiken om een bepaald pand aan de man te brengen. Al deze borden worden gepersonaliseerd zodat ze een soort visitekaartje zijn voor uw firma. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor: 

  • Vouwborden. Deze borden hebben praktische rillijnen waardoor het bord zeer makkelijk kan gevouwen worden. Het kan vastgemaakt worden met schroeven of u kunt een dubbelzijdige tape voor bijvoorbeeld op ramen bijgeleverd krijgen.
  • Extra stickers. U kunt kiezen uit stickers met 'verhuurd', 'verkocht', 'verlaagde prijs' of andere naar uw keuze. Zo geeft u extra informatie aan uw kandidaat kopers/huurders.
  • Pijlborden. Misschien ligt het pand wat achteraf en wilt u kandidaten kopers/huurders duidelijk de weg wijzen. Dit kan met pijlborden. U kunt zelf de richting, de grootte en de opdruk kiezen.
  • Werfborden. Als immokantoor kunt u een groot project op stapel staan hebben: de verhuur of verkoop van appartementsblokken die nog in aanbouw zijn bijvoorbeeld. Dan kan het heel nuttig zijn voor u om werfborden met uw firmagegevens al aan de omheiningen van de werf aan te brengen. Het zet uw firma al van in een vroeg stadium in de kijker bij toekomstige kopers/verhuurders. Deze werfborden zijn eveneens gepersonaliseerd. U kiest zelf de de grootte, de kleuren, de tekst en logo, en of er al dan niet boorgaten moeten voorzien worden.
  • Makelaarsborden 
  • Vouwborden (particulier)

Ook de bevestiging die nodig is voor de borden kan u bij ons vinden. Al onze reclameborden zijn herbruikbaar na aanbrenging van nieuw tape. Van het ontwerp tot de druk: u kan voor elke stap van de weg bij Fego terecht voor uw immoborden. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment op deze pagina.

Kies voor de juiste immoborden 

Als makelaar wilt u zichzelf onderscheiden van andere kantoren. Daarom is het kiezen van de juiste borden van groot belang. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze. 

  • Welke informatie wilt u precies op het bord?
  • Kies voor uw bedrijfskleuren en logo.
  • Hoe groot moet het bord zijn om optimaal zichtbaar te zijn?
  • Hoeveel borden plaatst u per project?

Laat u hierbij goed adviseren. Hoe efficiƫnter u de borden gebruikt, hoe meer resultaat u zult boeken.