Kleefletters

Kleefletters
 • Kleefletters met logo logo

  Kleefletters met logo

  Uw auto een rijdende reclame bord! 

  Tekst of logo, in 1 of meerdere kleuren.

 • Domein Set logo

  Domein Set

  Uw website opvallend bekend maken!

  Vanaf 19.93 €
 • Magneetfolie voor auto logo

  Magneetfolie voor auto

  Wilt u uw auto soms zonder reclame gebruiken, kies dan voor magneetfolie.

  28.30 €
 • Auto set logo

  Auto set

  Uw auto een reclame bord! 

  • Kleefletters voor alle wagens.

  • Zelf te monteren. 

  • Set van 3 teksten.

  Vanaf 40.80 €

Kleefletters zetten uw bedrijf extra in de kijker

Als u reclame op een auto ziet, valt die onmiddellijk op. Misschien onthoudt u niet meteen welk bedrijf er nu juist op de auto stond, maar bij een volgende keer herkent u deze auto gegarandeerd terug onmiddellijk. Dit effect hebben letter stickers nu eenmaal. Duidelijkheid en herkenbaarheid zijn vereisten bij de belettering van een auto. Als het professioneel gebeurt, krijgt uw bedrijf extra aandacht. Eén van de basisprincipes van reclame maken is namelijk: meerdere keren in de aandacht komen, telkens op dezelfde wijze.

Kleefletters: met logo, enkel website of...?

Overweeg wat u precies op uw auto wilt tonen. Heeft u met zorg een bedrijfslogo laten ontwerpen? Waarom zou u het dan ook niet duidelijk zichtbaar op uw wagen laten kleven? Een logo trekt de aandacht, waardoor potentiële klanten ook uw gegevens zoals uw website of telefoonnummer gaan noteren. Bovendien is een wagen zeer mobiel. Overal waar u heen rijdt, krijgt men uw bedrijf te zien. Doet u veel zaken via uw website? Dan is het vaak voldoende om de bestickering van uw auto te beperken tot uw domeinnaam. Zo zegt bijvoorbeeld een grote duidelijke 'www.ikwasuwramen.be' veel meer dan een grote 'Firma Peters' met daarbij in kleine letters het adres, telefoon, e-mail, website, enzovoort. Rijdt u veel in de stad of staat u op de autowegen veel in file? Dan is een domein-kleefsticker achteraan op uw wagen heel efficiënt.

Een set bestickering voor uw wagen

Misschien heeft u graag een bestickering rondom uw wagen: deuren, achterruit en kofferbak bijvoorbeeld. Dit kan perfect met een auto set dat bestaat uit drie teksten. U kunt zelfs kiezen voor spiegelbeeld letters zodat u ook via de achteruitkijkspiegel van uw voorligger reclame maakt. Deze sets bestaan voor bestelwagens en voor personenwagens.

Ook tijdelijke reclame is mogelijk

Als u uw wagen ook voor andere doeleinden gebruikt, kan het handig zijn dat u de reclame er kunt afhalen. Dit kan perfect met kleeffolie. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en terug af te nemen. Dit geeft u extra mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld uw wagen gebruiken voor één of meerdere reclamecampagnes en verschillende boodschappen brengen.

Wees zelf de ontwerper van uw kleefletters

Via de website ontwerpt u op een eenvoudige manier uw kleefletters. U kiest bijvoorbeeld zelf de kleur, grootte en lettertype. U gebruikt een standaard ontwerp of u stuurt zelf een ontwerpfile door via de site of via e-mail. En als u dat wenst, krijgt u eerst een voorontwerp. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u rustig het resultaat bekijken vooraleer u beslist. Raakt u er zelf niet goed uit? Geen probleem. U kunt voor al uw vragen of ideeën bij ons terecht via telefoon (+32 3 235 83 36), via mail (info@fego.be) of via het contactformulier op de website onder 'contact'. Ook bij het bestellen zelf kunt u nog extra vragen stellen. U krijgt professioneel advies over alle types van kleefletters.