Draagtassen

Draagtassen

Draagtassen: kies de geschikte tas voor elke gelegenheid

Draagtassen, of het nu papieren draagtassen, plastic draagtassen of jute draagtassen zijn, iedereen heeft altijd wel iets te vervoeren waarvoor een draagtas goed van pas komt. Er bestaat een groot aanbod aan draagtassen. Ze bestaan in diverse afmetingen en materialen en u kunt kiezen tussen bedrukte en onbedrukte tassen of tassen voor een welbepaalde gelegenheid. Als u bijvoorbeeld voor uw klanten of voor de leden van uw vereniging een draagtas zoekt die uniek en heel toepasselijk is, dan kunt u zelf uw draagtassen ontwerpen.

Kiest u voor bedrukte of onbedrukte draagtassen?

Als u een statement wilt maken, doet u er goed aan een bedrukte draagtas te kiezen. Het grote voordeel van draagtassen is dat ze overal en door iedereen meegenomen worden. Daarom zijn bedrukte papieren tassen of bedrukte plastic draagtassen een makkelijk en efficiƫnt promotiemateriaal voor uw onderneming of vereniging. Draagtassen bedrukken is heel eenvoudig. Met een paar muisklikken kunt u uw bestelling online plaatsen. U kiest uit de volgende mogelijkheden:

Er zijn heel wat beschikbare kleuren, van discrete neutrale kleuren tot hippe trendy kleuren. Kies bijvoorbeeld een tas in uw bedrijfskleuren. Daarnaast kiest u zelf de opdruk van de draagtas. Gaat u voor een tekst, een spreuk, het logo van uw bedrijf of vereniging, of een combinatie hiervan? U bepaalt wat er op de draagtas komt te staan. Zo creƫert u zelf de tas die perfect bij u past. Of wilt u toch liever een onbedrukte draagtas? Dit kan uiteraard ook. Bij onbedrukte draagtassen heeft u de keuze tussen papieren, plastic of eco draagtassen.

Wilt u meer dan zomaar een draagtas?

Met katoenen tassen of eco bags gaat u voor duurzaamheid. Deze tassen gaan heel lang mee en u draagt uw steentje bij aan de beperking van de afvalberg. Als duurzaam ondernemen een motto van uw bedrijf is, zijn deze tassen zeker de geschikte oplossing. Of hebt u voor een bepaalde gelegenheid, bijvoorbeeld Kerst, een aantal draagtassen nodig? Ook dit kan perfect.

Probeer uw draagtas eerst uit

Bent u niet zeker welke tas u wilt kiezen? Dan kunt u een staaltje aanvragen en op die manier de tas al eens uitproberen. Contacteer ons op het telefoonnummer 03 235 83 36 of via het invulformulier op de website en wij bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden. Welke tas u ook kiest, het zijn stuk voor stuk kwaliteitsvolle draagtassen. U kunt er zeker van zijn dat uw tas lang zal meegaan en vaak in omloop zal zijn.